Mazbatasını Alan Başkan Mutlu, İlk Ziyaretini Vali Karaömeroğlu'na Yaptı

Kadim ilçe Güroymak'ı her alanda geleceğe taşıyacak projelere imza atan ve yeni dönemde de İlçeye değer katacak projeleri hayata geçirmeye hazırlanan Başkan Mutlu, bir yandan da İlçedeki kamu kurum kuruluşları başta olmak üzere tüm kesimle istişareler halinde ortak aklı ön planda tutmaya ayrı bir özen gösteriyor.

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde milletin iradesi ile Güroymak Belediye Başkanı seçilen Başkan Eşref Mutlu, mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu’na gerçekleştirdi.

Vali Karaömeroğlu’yu makamında ziyaret eden Başkan Mutlu, “Mazbatamızı aldıktan sonra ilk ziyaretimizi Valimiz Sayın Erol Karaömeroğlu’na yaptık. Belediye Başkanı olarak seçilmemden dolayı tebriklerini ileten Sayın Valimize teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” diye konuştu.

Vali Erol Karaömeroğlu’na, hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni döneminde başarılar diledi.