18 Ekim 2024 Cuma

JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN 185’İNCİ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Belediye Başkanımız Sayın Eşref MUTLU:

Bugün, Jandarma teşkilatımızın kuruluşunun 185. yıldönümünü kutluyoruz. Jandarma, Türkiye Cumhuriyeti'nin iç güvenliğinin teminatı olan, fedakâr ve cesur bir kuruluştur.

1839 yılında Sultan Abdülmecid tarafından kurulan Jandarma, o günden bu yana halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için gece gündüz demeden görev yapmaktadır. Ülkemizin dört bir yanında, köy ve kasabalarımızda, kentlerimizde Jandarma personeli vatandaşlarımızın hizmetindedir. Suçların önlenmesi, adli soruşturmaların yürütülmesi, kamu düzeninin sağlanması gibi kritik görevleri yerine getiren Jandarma, devletimizin ve milletimizin güvencesidir.

Bu vesileyle, tüm Jandarma mensuplarımızın 185. kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyor, görevlerini büyük bir fedakârlık ve cesaretle yerine getirdikleri için şükranlarımı sunuyorum. Jandarma teşkilatımız, her zaman olduğu gibi bundan sonra da halkımızın yanında olmaya ve güvenliğimizin teminatı olmaya devam edecektir.

Saygılarımla.