18 Ekim 2024 Cuma

GÜROYMAK BELEDİYESİ İLE TÜM-BEL-SEN ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Belediyemiz ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) arasında 14 Haziran 2024 Cuma günü başkanlık makamında toplu iş sözleşmesinin imza töreni gerçekleştirildi.
Yapılan toplu iş sözleşmesinin imza törenine; Güroymak Belediye Başkanı Eşref MUTLU, TÜM BEL-SEN adına Ümit KEKLİK, Sendika Şube Sekreteri Adnan KONDU, Şube Örgütlenme Sekreteri Hakan TOPRAK,  TÜM BEL-SEN Sendika İşyeri Temsilcisi Duygu ÖZKAN, Yazı İşleri Müdürü Ramazan İLK ve Muhasebe Yetkilisi Birkan KUTDENUR katıldı.
“EMEKÇİYE VERDİĞİMİZ HAKLARI GİDER OLARAK DEĞİL GELİR OLARAK GÖRÜYORUZ”
Güroymak Belediye Başkanı Eşref MUTLU; “ Güroymak Belediyemiz ile TÜM BEL-SEN Sendikası arasında 31.12.2025 tarihine kadar geçerli olacak belediyemizde çalışan memurlarımızı kapsayan Sosyal Denge Tazminatı sözleşmemizi imzaladık. Her bir çalışanımızın verdiği emek bizim için kutsaldır bu nedenle çalışanlarımıza sağladığımız hakları belediyeden bir gider olarak değil, belediyemize bir gelir olarak görüyoruz. Tüm personellerimizin refah seviyelerini koruyarak, hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. İmzalamış olduğumuz sözleşme tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.

E-Belediye / Online İşlemler
E-Belediye / Online İşlemler
Üye Girişi
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı