8 Eylül 2024

BİTLİS AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN BELEDİYEMİZE ZİYARET

Bitlis Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Vefa AKDOĞAN, Şube Müdürü Sayın  Şahin ÇAHAN ve Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Sayın Veysi EREM, Belediye Başkanımız Sayın Eşref MUTLU’ya ziyarette bulundular.
İl Müdürü Sayın Vefa AKDOĞAN, Yaşlı Destek Programı (YADES) kapsamında hazırlanmış olan proje için Başkan MUTLU’ya teşekkür ederek, Bitlis genelindeki bütün belediyeler içinden sadece Güroymak Belediyesi tarafından yaşlı destek projesi hazırlanmasından dolayı tebriklerini iletti.
Projeyle ilgili bilgi veren Başkan MUTLU “ Norşin’deki her bir bireye ulaşma ve hizmet götürme şiarıyla çıktığımız bu yolda elbette yaşlı ve engelli vatandaşlarımızı da unutmadık. 65 yaş üstü ve engelli bireylere yönelik evde kişisel bakım hizmeti sunacağımız projemizi hazırlamış bulunmaktayız. Bu proje engelli ve yaşlılara yönelik sunacağımız hizmetin ilk adımıdır ve ilerleyen süreçlerde farklı birçok projeyle engelli ve yaşlılarımızın her zaman yanında olacağız” dedi.