BELEDİYE BAŞKANIMIZ EŞREF MUTLU’DAN AVRUPA BİRLİĞİ VE DIŞ İLİŞKİLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

Ankara’da yoğun temaslarına devam eden Belediye Başkanımız Eşref MUTLU, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Sayın Hüseyin BAYRAKTAR ile bir araya geldi.
Özellikle ilçemizde yapılması planlanan Avrupa Birliği projeleri üzerinden görüştüklerini belirten Başkan MUTLU; “Güroymak’ta planladığımız kalkınma hamlesinin önemli bir ayağı olan Avrupa Birliği projeleri, uluslararası işbirlikleri ve Kardeş Şehir uygulamaları ile ilgili Sayın Genel Müdür BAYRAKTAR ile son derece olumlu görüşmelerde bulunduk. Belediyemiz bünyesinde oluşturduğumuz proje biriminde;  eğitimden çevreye, turizmden şehirciliğe kadar hemen her alanda hazırlayacağımız projelerimiz ile ilçemizde büyük bir atılım yaratacağız. Bu anlamdaki projelerimizi son derece olumlu karşılayan Genel Müdür Sayın BAYRAKTAR’a ilgisi ve misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum “ dedi.