18 Ekim 2024 Cuma

BELEDİYE BAŞKANIMIZ EŞREF MUTLU BİRİM AMİRLERİ TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Belediye Başkanı Eşref Mutlu, Belediye Birim Amirleriyle gerçekleştirdiği toplantıda birim amirlerinin çalışma programlarını, sorun ve ihtiyaçlarını dinledi.

Birim amirlerinizle birlikte vatandaş odaklı hizmet kalitesini artırmak için bir toplantı gerçekleştirdiniz. Toplantıda, vatandaş memnuniyeti ve geri bildirimleri detaylı olarak değerlendirildi.

Toplantıda ele alınan konular şu şekildedir:

- Vatandaş memnuniyetinin artırılması için birim müdürleri tarafından eylem planları hazırlanması kararlaştırıldı.
- Başvuru ve şikâyet süreçlerinin iyileştirilmesi, e-belediye ve dijital hizmetlerin geliştirilmesi ele alındı.
- Engelli, yaşlı ve dezavantajlı grupların ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerin güçlendirilmesi tartışıldı.
- Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin artırılması ve çeşitlendirilmesi kararlaştırıldı.
- Personelin vatandaaş odaklı hizmet anlayışının güçlendirilmesine yönelik eğitim programları planlandı.

Başkan MUTLU: Belediye hizmetlerinin vatandaş memnuniyetini artıracak şekilde iyileştirilmesine öncülük edeceğini belirterek, Birim Amirlerine ve Personellere başarılar dilerim'' dedi.