18 Ekim 2024 Cuma

Başkan V. Yavuz ŞİPALLI Güroymak Meslek Yüksekokulu'nda Fotoğraf Yarışması ve Sergisine Katıldı

 

Bitlis Eren Üniversitesi Güroymak Meslek Yüksekokulu, "Öğrenci Gözünden Güroymak Meslek Yüksekokulu" konulu fotoğraf yarışması ve sergisine ev sahipliği yaptı. Güroymak MYO Konferans Salonu'nda gerçekleşen etkinlikte, Güroymak MYO öğrencilerinin çektikleri fotoğraflar sergilendi.

Yarışmanın Kazananları

Yarışmada dereceye giren öğrenciler şu şekilde sıralandı:
1.⁠ ⁠Hamgin Bazar
2.⁠ ⁠Aykut Demir
3.⁠ ⁠Mehmet Fatih Çağlayan

Dereceye giren öğrenciler, para ödülü, plaket ve başarı belgelerini Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş,Güroymak Belediye Başkan Vekili Yavuz Şipallı, Güroymak Kaymakamı Mehmet Zahid Uzun, Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ayhan Yılmaz ve Güroymak Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Özgür Çetintaş'tan aldı.

Programda konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, günümüzde fotoğraf sanatının önemine değinerek, üniversite olarak her zaman sanatı ve sanatçıyı destekleyeceklerini belirtti. Elmastaş, yarışmada ve sergide emeği geçen Güroymak Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Özgür Çetintaş'a, Güroymak Meslek Yüksekokulu akademisyenleri ve öğrencilerine teşekkür etti.

Programın ardından fotoğraf sergisini gezen Prof. Dr. Elmastaş Güroymak Belediye Başkan Vekili Yavuz Şipallı ve Güroymak Kaymakamı Mehmet Zahid Uzun, Güroymak Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Özgür Çetintaş'tan sergi hakkında bilgi aldı. Sergide öğrencilerin Güroymak Meslek Yüksekokulunu ve günlük yaşamını yansıtan fotoğraflar büyük beğeni topladı.

Etkinliğe, Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Güroymak Belediye Başkan Vekili Yavuz Şipallı, Güroymak Kaymakamı Mehmet Zahid Uzun, Prof. Dr. Ayhan Yılmaz, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Sergi boyunca öğrencilerin çektiği fotoğraflar ziyaretçiler tarafından büyük ilgiyle incelendi.

E-Belediye / Online İşlemler
E-Belediye / Online İşlemler
Üye Girişi
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı