Başkan MUTLU Yeni Çalışmalar İçin Orta Refüj, Kaldırımları ve Yaya Yollarını İnceledi

Belediye Başkanımız Sayın Eşref MUTLU Karayolları Van Bölge Müdürlüğü Mühendisleriyle birlikte orta refüj, kaldırımlar ve yaya yolları ile ilgili incelemelerde bulundu.

Vatandaşlarımızın güvenliği ve ulaşım konforu için çalışmalara başladıklarını belirten Başkan MUTLU, “Orta refüj, kaldırımlar ve yaya yolları ile trafik akışının düzenlenmesi ve yayaların güvenli bir şekilde hareket edebilmesi için çalışmalara başladık. Bu alanların güncellenmesi ve iyileştirilmesi ile hem sürücüler hem de yayalar için daha güvenli ve konforlu bir ulaşım ortamı sağlayacağız. Bu çalışmamızda desteklerini sunan Karayolları Van Bölge Müdürlüğü teknik ekibine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.