8 Eylül 2024

BAŞKAN MUTLU MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

Belediye Başkanımız Sayın Eşref Mutlu ilçede görev yapan 17 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Muhtarların mahalleleri ile ilgili istek ve görüşlerini dinleyen Başkan MUTLU “ Bugün sizlerle birlikte ilk Muhtarlar İstişare Toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Muhtarlıklar bizim için yerel yönetimin ilk basamağı ve ayrılmaz bir parçasıdır. Vatandaşlarımızın sorunlarını duyan ilk merci olan siz muhtarlarımızın görüş ve önerileri bu bağlamda bizim için son derece önemlidir. Görev süremiz boyunca da siz değerli muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek sürekli istişare halinde hizmet sunmaya devam edeceğiz” dedi ve 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında göreve yeni başlayan ve güven tazeleyen bütün muhtarları tebrik etti.