BAŞKAN MUTLU’DAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞINA ZİYARET

Belediye Başkanımız Eşref MUTLU, Ankara‘da yaptığı görüşmeler kapsamında Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Nadir ALPASLAN’ı makamında ziyaret etti.
Güroymak’ta turizmi geliştirmek amacıyla uygulanabilecek projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Başkan MUTLU “Bakan Yardımcımız Sayın ALPASLAN ile ilçemizde turizmi geliştirmek adına yaptığımız görüşmede özellikle  Budaklı Kaplıcasının turizme kazandırılması konusunda önemli adımlar atmış bulunuyoruz. Kadim ilçemiz Güroymak’ı tarihi, kültürel ve doğal varlıklarıyla bölgede bir cazibe merkezi haline getirmek için çıktığımız yolda desteklerini esirgemeyen  Bakan Yardımcısı Sayın Nadir ALPASLAN’a misafirperverliği ve Güroymak‘a gösterdiği yakın ilgi için teşekkür ediyorum” dedi.