22 Ekim 2024 Salı

Başkan Mutlu Birim Amirleriyle Koordinasyon Toplantısı Yaptı

Ankara’da sürdürdüğü resmi temasların ardından göreve başlayan Başkan Mutlu, Birim Amirleriyle Koordinasyon Toplantısı düzenledi.

Ankara’da Bakanlıklar düzeyinde yaptığı görüşmelerin son derece olumlu geçtiğini belirten Başkan Mutlu, görüşmelerle ilgili birim amirlerini bilgilendirerek gerekli çalışmaların yapılması yönünde talimat verdi.

Toplantı ile ilgili açıklama yapan Başkan Mutlu “Ankara’daki görüşmelerimizin ardından Birim Amirlerimizle değerlendirme yapmak amacıyla bir araya geldik. Yaptığımız görüşmeler neticesinde Belediyemizden istenen plan ve projelerin hazırlanması noktasında her bir birimin üzerine düşen çalışmaları bir an önce yerine getirmesi gerektiğinin altını çizerek; birim amirlerinin çalışma programlarını dinledik ve değerlendirmelerimizi yaptık” dedi.