BAŞKAN MUTLU BİRİM AMİRLERİ TOPLANTISI YAPTI

Ankara’ da bir süredir bakanlıklar düzeyinde önemli temaslarda bulunan Belediye Başkanımız Eşref MUTLU, göreve döner dönmez haftalık birim amirleri toplantısı düzenledi.
Birim amirlerinin haftalık iş planlarını değerlendirerek, sorunlarını dinleyen Başkan MUTLU “ Belediyemizin imkanlarını geliştirmek, araç ve iş makinalarımızı yenilemek ve proje destekleri temin edebilmek amacıyla yaptığımız yoğun görüşmeler önümüzdeki süreçte de devam edecektir. Görüştüğümüz kurumlardan aldığımız sözlerin sıkı takipçisi olacak ve bütün imkanları Norşen için seferber edeceğiz. Bu anlamda siz birim amirleri ve maiyetinizdeki tüm personelden bu amaçlar doğrultusunda aktif ve verimli bir çalışma performansı sunmanızı bekliyor, hepinize iyi çalışmalar diliyorum” dedi.