18 Ekim 2024 Cuma

BAŞKAN MUTLU BİRİM AMİRLERİ TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Belediye Başkanı Eşref Mutlu, Belediye Birim Amirleriyle gerçekleştirdiği toplantıda birim amirlerinin çalışma programlarını, sorun ve ihtiyaçlarını dinledi. Daha verimli bir belediye yönetimi için rutin olarak her pazartesi birim amirleri ile toplantı alacağını belirten Başkan MUTLU “ Yönetime geldiğimizde belediyede oldukça düzensiz ve plansız bir işleyiş olduğunu tespit ettik. İlk iş olarak bu düzensiz yapıyı belli bir plan/ program dahilinde işleyen, verimli ve dinamik bir yapıya kavuşturmayı amaç edindik. Birimlerimizin kurumsal altyapılarını sil baştan düzenleyecek ve bütün birimlerimizi aktif ve üretken bir yapıya kavuşturacağız. Bu kapsamda her hafta Pazartesi günü birim amirlerimizle, her ay ise bütün belediye personelimizle rutin toplantılar alarak sistemi en kısa sürede oturtacağız. Bu amaçlarla bugün ilkini gerçekleştirdiğimiz Birim Amirleri toplantısında amirlerimizin sorunlarını, ihtiyaçlarını ve önerilerini dinledik ve kendilerine gerekli talimatları verdik. Halkımıza  kurumsal altyapısı tamamen oturmuş, sistemli işleyen bir belediye olarak hizmet vermek için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” dedi.