BAŞKAN MUTLU BELEDİYE PERSONELİYLE BAYRAMLAŞARAK İKRAMİYE MÜJDESİ VERDİ

Belediye Başkanımız Sayın Eşref MUTLU, belediye garajında bütün belediye personeliyle toplantı düzenledi. Belediyenin genel işlerini değerlendiren Başkan MUTLU, toplantı akabinde personelle bayramlaşarak, bayram ikramiyesi müjdesi verdi.
Norşin’i örnek bir ilçe haline getirmek için herkesten üstün bir özveri beklediklerininin altını çizen Başkan MUTLU “ İşini doğru yapan, hizmet yolunda bize destek olan her bir personel bizim için kıymetlidir. Emeğin yanında olduğumuzun bir göstergesi olarak bütün maddi sıkıntılarımıza rağmen personelimize  bayram ikramiyesi ödenmesi konusunda gerekli talimatları verdik. Bu vesileyle  hepinizin bayramını kutluyor; Bayramın ilçemize , ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa, sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum”dedi.