BAŞKAN MUTLU, AVRUPA BİRLİĞİ YATIRIMLARI DAİRE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Belediyemizin teknik projelerinin yanı sıra sosyal, kültürel, ekolojik projeleri de hayata geçirmek için girişimlerine devam eden Belediye Başkanımız Sayın Eşref Mutlu, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü, AB Yatırımları Daire Başkanı Sayın Doç. Dr. İsmail Raci BAYER’i makamında ziyaret etti.

İlçemiz ile ilgili özellikle iklim ve ekoloji alanında görüştüklerini belirten Başkan Mutlu “ Daire Başkanımız Sayın Bayer ile ilçemize yönelik iklim değişikliği ile mücadele kapsamında, düşük karbonlu ve iklime dirençli kalkınmaya katkıda bulunacak projeler üzerinde istişarede bulunduk. Oldukça verimli geçen görüşmemiz neticesinde iklim üzerine geliştireceğimiz projelerle ekolojik yönetim örneği oluşturmayı planlıyoruz. Projelerimize bu anlamda destek veren Daire Başkanı Sayın Bayer’e teşekkürlerimi sunuyorum“ dedi.