Bakan Tekin’in Katılımıyla Asfaltlanan İmar Yolu Açılışı Yapıldı

Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan 3,5 kilometrelik imar yolu, Milli Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin, Ak Parti Bitlis Milletvekili Sayın Turan Bedirhanoğlu, Ak Parti İl Başkanı Sayın Kadir Köstekçi ve Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Nihat YAVUZ’un da katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Güroymak’ta bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Bakan Tekin, Başkan Mutlu’yu çalışmalarından dolayı tebrik ederken; Başkan Mutlu “ Sayın Bakanımızı ilçemizde ağırlamaktan ve kısa sürede bitirdiğimiz yolumuzun açılışını birlikte yapmaktan son derece gururluyuz. Önümüzdeki süreçte Güroymak’ın bütün yollarını bu seviyeye getirecek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu kapsamda bütün çalışmalarımıza destek veren Milletvekilimiz Sayın Turan Bedirhanoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum”