Ak Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’dan Başkan Mutlu’ya Ziyaret

Ak Parti MKYK üyesi Doç. Dr. Sayın Ali KARAKAŞ, Ak Parti Güroymak İlçe Başkanlığı ve parti teşkilatı; Belediye Başkanımız Sayın Eşref Mutlu’yu makamında ziyaret etti.

Heyet, Belediye ziyaretinin ardından Günkırı Belediye Başkanı Sayın İlhan Çetinsoy, Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Köy Muhtarları Derneği ve ilçemiz esnafını ziyaret ederek görüşmelerde bulundu.

Ziyaret ile ilgili bilgi veren Başkan Mutlu “Bugün partimiz Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi Doç. Dr. Sayın Ali Karakaş’ı belediyemizde ve ilçemizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. MKYK Üyemiz Sayın Karakaş ve Ak Parti İlçe Yönetimi ile birlikte ilçemizde çeşitli dernekler ve esnaf ziyaretlerinde bulunarak halkımızla bir araya geldik. Belediyemizi ziyaret eden ve İlçemizle yakından alakadar olan MKYK Üyemiz Sayın Karakaş’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.