“3 EKMEK EVE 1 EKMEK SEPETE”

İlçemiz Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri, Okul Müdürü Hikmet ARSLAN öncülüğünde ve Sosyal Bilgiler öğretmeni Veysi Şahin koordinatörlüğünde “3 EKMEK EVE 1 EKMEK SEPETE” projesini hayata geçirdi. İlçemizdeki bütün fırınlarda geçerli olan proje kapsamında vatandaşlarımız kendi alışverişleri haricinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilmesi amacıyla fazladan ekmek satın alabilecekler.
Proje ekibinin, proje ile ilgili afiş, broşür ve sarf malzemeleri gibi bütün materyal desteğini sağlayan Belediyemize teşekkür  ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten  Başkanımız Sayın Eşref MUTLU “ Değerli öğrencilerimizin hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında kurdukları bu manevi köprüyü desteklemek için bizler için de üstümüze düşeni yapmaya her zaman hazırız. Bu vesileyle Okul Müdürümüz Hikmet ARSLAN, Proje Koordinatörü Veysi ŞAHİN ve kıymetli öğrencilerimiz Muhammet Miran SURETLİ, Sidar İLK, Muhammet Ensar TAPARLI, Meryem SİNİM, Havin ÇELİK ve Medine URAZ’a bu örnek çalışmalarından dolayı Belediyemiz ve ilçemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.