BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI

kırklı der

Kaymakamımız ve Belediye Başkanı Sayın Ufuk Özen ALİBEYOĞLU Başkanlığında Aralık ayı Belediye Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantı Saygı duruşu, İstiklal Marşının okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

Belediye Başkanımız Sayın Ufuk Özen ALİBEYOĞLU, Belediye Başkanı olarak İlçenize atandım. Her kurumun Anayasamızda, Hukukumuzda görev alanı bellidir. Yapılması gereken çalışmalar bellidir. 5393 Sayılı Belediye kanununda Belediye olarak vatandaşlarımıza götüreceğimiz tüm çalışma konu ve hizmetler bellidir. Burada yapacağımız bütün çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içinde yapacağız. Çalışmalarımızda a partisi b partisi diye ayırım yapmayacağız. Buraya gelirken hiç kimseye önyargımız olmayacak ayırım yapmayacağız. Devlet vatandaş için vardır. Vatandaşa hizmet götürmek için, her türlü imkanlarını kullanmak için seferber edeceğiz. Yapacağımız bütün çalışmalarımız ilerliyi görerek ona göre dizayn edeceğiz. İlçemize her türlü çalışmayı hizmeti getirmek için, İş adamlarımızla, firmalarla, kurumlarla her türlü görüşmeyi yapmaya çalışacağız. Gönül köprüleri koracağız yatırımları ilçemize çekmeye çalışacağız. Selahattini Eyyubi torunlarına hizmet yapmaktan büyük şeref ve onur duymaktayım dedi.

Belediye Meclis üyeleri de, siyasi görüşlerimizi bir tarafa bırakıp, Başkanımızla beraber el ele verip İlçemize her türlü hizmeti yapmaya çalışacaklarını kaydettiler. Daha sonra gündemde yazılı konuları görüşülmeye geçildi.

Bu Haber 1671 defa okundu.

AYNI KATEGORİDE EKLENEN SON 5 İLAN

Online Araçlar